Persoonallisen posti- tai kuvakortin teettäminen

Suunnittelupalvelumme kautta voit tilata omien mieltymystesi mukaiset runokortit esimerkiksi hää- tai syntymäpäiväkutsuiksi tai yrityksesi tervehdys- tai vaikkapa joulukortiksi. Kortit suunnitellaan tilaajan toiveiden mukaisesti niin kortin ulkoasun kuin siihen sisältyvän runon suhteen. Hoidamme halutessasi suunnittelun lisäksi kortit valmiiksi asti painettuna ja toimitettuna asiakkaalle.

Naantalin vihreät metsät, rehevät vanhat puutarhat ja merimaisemat ovat toimineet minulle innostuksena runojen ja korttien suunnittelussa. Lena Gottelier, runoilija ja kuvittaja

Posti- ja kuvakorttien teettäminen yritykselle

Posti- tai kuvakortti toimii edelleen hyvin yritysten viestinnässä, vaikka maailma onkin digitalisoitunut monilta osin. Messuilla tai tapahtumissa voit kertoa persoonallisella kortilla yrityksestäsi, tuotteistasi tai palveluistasi.

Lahjakortti yritykseesi voisi olla myös kaunis runokortti, tai voit muistaa asiakasta toimitusten yhteydessä yrityksesi näköisellä kiitos tilauksesta -kortilla.

Minkä viestin sinä haluaisit lähettää asiakkaillesi tai yhteistyökumppaneillesi?

Ainutkertaiset kortit perhejuhliin
Kutsukortit • Kiitoskortit • Joulukortit

Suunnitellaan yhdessä sinulle posti-, kuva-, kutsu- tai kiitoskortti elämäsi tähtihetkiin! Luodaan sinulle oma runokortti, jolla kerrot läheisillesi kuinka tärkeitä he ovat. Persoonallinen tervehdys on aina arvostettu.


Ota yhteyttä - suunnitellaan ja tehdään sinulle oma kuva-/postikortti!

Lena Gottelier | Allegoria (3123745-7)

lena@allegoria.fi
Puhelin: +358 400 833 570