Suunnittelupalveluita moneen tarpeeseen

 

Olitpa sitten yritysasiakas tai yksityishenkilö, löydät meiltä monenlaisia palveluita, jotka helpottavat elämääsi. Suunnittelemme ja toteutamme sana- ja kuvasisältöä yritysten sosiaalisen median tarpeisiin, oikoluemme esimerkiksi tarjouksia, mainostekstejä ja muita yrityksen toimintaan liittyvää viestintää.

Suunnittelupalvelumme kautta voit tilata myös omien mieltymystesi mukaiset runokortit esimerkiksi hää- tai syntymäpäiväkutsuiksi tai yrityksesi tervehdys- tai vaikkapa joulukortiksi. Kortit suunnitellaan tilaajan toiveiden mukaisesti niin kortin ulkoasun kuin siihen sisältyvän runon suhteen. Hoidamme halutessasi suunnittelun lisäksi kortit valmiiksi asti painettuna ja toimitettuna asiakkaalle. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Sosiaalisen median sisällön tuottaminen yritykselle

Keskity yritykseesi ja anna Allegorian huolehtia siitä, että sosiaalinen mediasi on edustava ja ajan tasalla. Meidän kauttamme saat sekä sanat että kuvat, joilla kasvatat yrityksesi näkyvyyttä ja liiketoimintaa. Ei enää hermoilua tekstien kirjoittamisesta ja oikolukemisesta, valokuvaamisesta tai päivitysten ylläpidosta. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yrityksellesi toimiva ratkaisu.

Oikolukeminen ja tekstin tuottaminen

Jokainen yrityksestä lähtevä viesti on käyntikortti, joka luo asiakkaalle kuvaa siitä, millaisen yrityksen kanssa he ovat tekemisissä. Hyvä teksti on yrityskuvaa mukailevaa, sujuvasanaista sekä vailla kielioppi- ja lyöntivirheitä. Jos haluat viestiä asiakkaittesi kanssa tyylillä, mutta koet tekstin tuottamisen olevan hankalaa ja vastenmielistä touhua, ei ole mitään järkeä tuhlata siihen arvokasta aikaasi. Meille hyvän tekstin tuottaminen on mieleistä puuhaa, joten laitetaan sinunkin yrityksesi viestintä kuntoon.

Posti- ja kuvakorttien teettäminen yritykselle

Posti- tai kuvakortti toimii edelleen hyvin yritysten viestinnässä, vaikka maailma onkin digitalisoitunut monilta osin. Messuilla tai tapahtumissa voit kertoa persoonallisella kortilla yrityksestäsi, tuotteistasi tai palveluistasi.

Lahjakortti yritykseesi voisi olla myös kaunis runokortti, tai voit muistaa asiakasta toimitusten yhteydessä yrityksesi näköisellä kiitos tilauksesta -kortilla.

Minkä viestin sinä haluaisit lähettää asiakkaillesi tai yhteistyökumppaneillesi?

Ainutkertaiset kortit perhejuhliin
Kutsukortit • Kiitoskortit • Joulukortit

Suunnitellaan yhdessä sinulle posti-, kuva-, kutsu- tai kiitoskortti elämäsi tähtihetkiin! Luodaan sinulle oma runokortti, jolla kerrot läheisillesi kuinka tärkeitä he ovat. Persoonallinen tervehdys on aina arvostettu.


Ota yhteyttä, suunnitellaan sinulle!

Lena Gottelier | Allegoria (3123745-7)

lena@allegoria.fi
Puhelin: +358 400 833 570