Allegoria | Korujen maahantuonti & myynti

Korujen tuotebrändit • Allegorian maahantuonti & myynti

Allegorian korubrändit on listattu alla olevaan luetteloon. Brändien kuvaukset on laadittu niiden itse antaman tiedon perusteella. Kaikki korut ovat tällä hetkellä saatavissa kivijalkaliikkeestämme POP Lifestylestä, mutta avaamme lähiaikoina myös korujen verkkokaupan. Verkkokaupasta tilattuja tuotteita voi noutaa ilman käsittelykuluja myymälästä.

Anju Jewelry

Anju Jewelry on kestävää kehitystä edustava korubrändi, joka on sitoutunut luomaan toivoa käsityöläisille ja heidän perheilleen taloudellisen voimaantumisen kautta. Kaikki tuotteet on valmistettu käsin Intiassa perinteisillä tekniikoilla. Anju Jewelryn juuret alkavat vuodesta 1993, jolloin intialaiset Anju & Gaurav Agarwal päättivät investoida tulevaisuuteensa ja muuttaa Amerikkaan.

Kun Gaurav vietti päivänsä työskennellen tohtorintutkintonsa parissa, Anju alkoi suunnitella ja valmistaa koruja myydäkseen niitä paikallisilla käsityömessuilla.

Kun korujen myynti alkoi kasvaa, Gaurav päätti lopettaa työnsä ja keskittää kaiken huomionsa Anjun koruliiketoiminnan kasvattamiseen.

Liiketoiminta jatkoi kasvuaan ja kotimatkalla Intiaan he tapasivat lahjakkaan, mutta vaikeuksissa olevan käsityöläisten ryhmän, joka ei kyennyt pitämään yllä johdonmukaista työtä.

Silloin Anju ja Gaurav päättivät aloittaa yhteistyön tämän käsityöläisryhmän kanssa ja siirtää tuotantonsa Intiaan, jossa he tiesivät voivansa tarjota käsityöläisnaisille jatkuvaa työtä.

Tänä päivänä Anju Jewelry työskentelee edelleen tämän saman käsityöläisryhmän kanssa, ja työntekijöiden elämänlaatu on parantunut merkittävästi vuosien mittaan. Korujen valmistus tapahtuu kierrätysmateriaaleista ja esimerkiksi rannekorut on valmistettu uudelleen käytetyistä sareista ja monet kaula- ja rannekorut eettisesti hankituista karjansarvista, jotka värjätään luonnonmukaisilla väreillä.

Folie Sucree

FolieSucree on pieni asustemerkki Lyonissa Ranskassa. Sen suunnittelija ja perustaja Nelly, lontoolainen tyttö hollantilais-kamerunilaisella taustalla, asuu Ranskassa

Näin Nelly kuvailee itseään ja brändiään: ”Folie Sucree tarkoittaa "makeaa hulluutta", ja luulen, että nämä kaksi sanaa tiivistävät sen koko elämäni jatkuneen luomishalun ja loputtoman pyrkimyksen löytää syvyyttä ja kauneutta yksinkertaisissa asioissa.

Aloitin nuorella iällä vaatteiden suunnittelun, jonka jälkeen tein nahkatöitä, lähinnä laukkuja.

Viimeisessä työpaikassani, jonka jaoin muiden suunnittelijoiden kanssa, opin metallityön perustekniikat kahdelta jalokivikauppiaalta, jotka jakoivat työtilan kanssani. Siellä tein ensimmäiset muotikoruni, jotka otettiin tarpeeksi hyvin vastaan, jotta pystyin kehittämään tätä uutta löydettyä taitoa edelleen.

Kaikki kappaleeni ovat käsin muotoiltuja, eivätkä ne siksi sovellu massatuotantoon. Mielestäni tässä itsessään on juuri oma viehätyksensä, sillä se tuo mukanaan eräänlaista eksklusiivisuutta. Se tarkoittaa kuitenkin myös sitä, että kun saavutan asetetun tuotantomäärän rajan, tämä tuote ei ole enää saatavilla.

Mutta ei hätää, olen riippuvainen luomisesta, ja olen aina enemmän kuin iloinen voidessani herättää uusia malleja ja kokoelmia eloon. Arvostan laatua ja siksi haluan työskennellä vain laadukkailla ja luonnollisilla materiaaleilla. Suosikkimateriaalejani ovat tummumista kestävä messinki, puolijalokivet ja nahka. Tämän myötä toivotan sinut tervetulleeksi jumalallisten luomusteni universumiin eli bien venu dans la Folie Sucree.”

Formation Co Jewellery

Formation Co. tarjoaa jokaiseen päivään sopivia, monipuolisia ja sielukkaita koruja. Itä-Lontoossa harkiten suunniteltu ja käsityönä valmistettu kokoelma on tehty ajattoman nostalgiseksi, jotta jokainen asiakas löytäisi valikoimista asusteet oman ainutlaatuisen lookinsa rakentamiseen. Brändin suunnittelussa ja toiminnassa korostuu paitsi eettisesti hankitut materiaalit myös hitauden ylistys: osta vähemmän ja käytä enemmän.

Käytännössä tämä tarkoittaa juuri klassista muotokieltä, joka soveltuu mahdollisimman moneen käyttötarkoitukseen.

Parhaita koruja ovat heidän filosofiansa mukaan sellaiset, jotka eivät maksa sinulle maapalloa vaan jättävät positiivisen vaikutuksen maailmaan.

Suunnittelija Kerry kertoo, että korut on taottu rakkaudesta (ok, pakkomielle:-) koruihin 8 vuoden kokemuksella korujen suunnittelusta ja 12 vuoden kokemuksella muotiteollisuudesta. Kerry soveltaa laajaa tietämystään suunnittelussa varmistaakseen, että jokainen koru on suunniteltu klassisen trendikkääksi.

Frogpearl

Frogpearl perustettiin Tukholmassa vuonna 2011, mutta toimii nykyisin Oslossa. Ottamalla inspiraatiota luonnosta ja skandinaavisesta muotoilusta, Frogpearl toi markkinoille helmikorusarjan nimellä "Raw Elegance". Frogpearl haluaa valmistaa ja markkinoida koruja eettisimmällä tavalla.

”Toivomme voivamme omalta osaltamme edesauttaa koko koruteollisuutta eettisempään suuntaan ja jatkamaan työtämme muodin ammattilaisena tältä pohjalta.”

Lenora Dame

Lenora Dame on muotikorujen ja asusteiden suunnittelija, jonka työpaja sijaitsee Philadelphia:n ulkopuolella. Yhteistyössä sisarensa Alisonin, joka valvoo liiketoimintaa, kanssa he ovat rakentaneet kansainvälisen brändin, jolla on uskollisia faneja ympäri maailman.

Lenora Damen korujen suosio piilee mielikuvituksellisissa materiaaliyhdistelmissä, joista syntyy värikkäitä, usein humoristisiakin statement-koruja. Kaikki korut valmistetaan käsityönä korkeita laatuvaatimuksia noudattaen, ja niitä myydään usein pienissä erikoisputiikeissa, joiden asiakkaat hakevat sitä jotakin, hieman erilaista.

Love is Project

Kaikki alkoi yksinkertaisesta rakkauden viestistä, LOVE, kertoo Chrissie Lam, Love is Projectin perustaja. Hän jätti vuonna 2012 työnsä muotimaailman parissa New York Cityssä ja muutti Keniaan löytääkseen siellä oppia innovatiiviseen käsityöläisyyteen. Hänellä oli myös unelma käyttää taustaansa muotimaailmassa ja verkostojaan suunnittelussa ja markkinoinnissa auttamaan työpaikkojen luomisessa lahjakkaille naisille, joilla ei ole mahdollisuutta muutoin elättää itseään käsityöläisenä.

Chrissie inspiroitui välittömästi Masai-heimon uskomattomasta helmityö-tekniikasta. Yhdessä Masai-heimon naisten kanssa hän loi alkuperäisen punaisen LOVE-rannekorun.

Pian sen jälkeen hän otti mukaansa ensimmäisen rannekkeen matkustaessaan ympäri maailmaa ja kysyi tuntemattomilta, mitä rakkaus heille merkitsi. 50 maata myöhemmin hän oli ottanut talteen satoja uskomattomia rakkaustarinoita.

Kaikki siis alkoi yhdestä heimosta ja yhdestä maasta, mutta nykyään Love Is Project työskentelee yli 2000 naiskäsityöläisen kanssa kymmenessä maassa. Jokainen käsintehty rannekoru on saanut inspiraationsa kunkin paikan kulttuurista ja käsityötaidosta.

Heidän palkkansa elättää heidän perheensä, maksaa lasten koulumaksuja ja antaa heille mahdollisuuden investoida lisätuloja tuottaviin hankkeisiin. Annamme toimitilat käsityöläisille, joiden kanssa teemme yhteistyötä, jotta he pystyvät turvaamaan toimintansa ja vahvistamaan sitä. Love Is Project on todellinen osoitus siitä, kuinka suurta rakkaus voi olla. Levitä Love Is -projektia ja ole osa kaikkien aikojen suurinta rakkaustarinaa.

Mama Peacock Handmade

Mama Peacock Handmaden omistaja Sarah on myös yrityksensä korutaiteilija. Tuotemerkki Mama Peacock sai inspiraationsa hänen äidistään (Peacock on Sarahin tyttönimi!), tämän luovuudesta ja kyvyistä loihtia kauniita ja ainutlaatuisi lahjoja käsityönä. Sarahin mallit heijastavat hänen rakkauttaan luontoon ja täydelliseen epätäydellisyyteen.

Tulet huomaamaan, että jokainen Mama Peacock Handmaden esine on luotu syvällä intohimolla ja huolehtivalla kädellä.

Laadukkaat materiaalit muotoillaan lopulliseen muotoonsa harkiten, mistä syystä jokainen valmis koru on ainutlaatuinen taideteos.

Philippe Audibert

Taiteilija ja kuvanveistäjä Philippe Audibert lanseerasi ensimmäisen korumallistonsa vuonna 1989, jolloin perustettiin myös hänen nimeään kantava koruliike. Audibertin lähtökohta suunnittelutyössä on muuntautumiskyky; hän seuraa alati muuttuvia muotivirtauksia ja soveltaa niitä taiteellisessa työssään.

Lopputuloksena on luksuskoruja, jotka ovat sekä muodikkaita että ajattomia taideteoksia, joista niiden ostajilla on iloa vuosiksi eteenpäin. Philippe Audibertin erikoisuus on huippuunsa kehitetty "kudontatekniikka", jota hän soveltaa erityisesti veistoksellisen kauniissa joustavissa rannekoruissa. Koko Audibertin mallisto on saatavissa Allegorian kautta.

Reeves & Reeves

Reeves & Reeves on toteuttanut joukon upeita ja eksklusiivisia korukokoelmia. Dorsetin maaseudun sydämessä sijaitsevan ja avioparin luotsaaman tiimin intohimona ovat korut. Heidän aikaa kestävät mallinsa heijastelevat paljolti heidän ympärillään olevia peltoja, metsiä ja Jurassic Coastin nimellä kulkevaa fossiilirannikkoa.

Heidän korunsa ovat tyyliltään nykyaikaisia ja muodikkaita, ja huomio kiinnittyy korujen huolella työstettyihin yksityiskohtiin ja laatuun.

Heathilla, Carolinella ja heidän lahjakkaalla tiimillään on runsain mitoin innovatiivisuutta ja luovaa kykyä, minkä lisäksi he kuuntelevat paljon asiakkaiden toiveita. Koruissa on käytetty sterlinghopeaa, 18 karaatin kultausta niin kelta- kuin ruusukullalla.

Edellisten lisäksi koruissa käytetään koristeina käsin poimittuja kiviä sekä hienoja emaliyksityiskohtia.

Monipuoliset kokoelmat vaihtelevat tyylikkäästä ja modernista Stellar-kokoelmasta mielikuvituksellisiin eläimiin ja kasveihin, joista monissa on elegantti moderni vivahde. Reeves & Reeves -tiimi todella rakastaa työtään ja toivoo, että saat paljon iloa heidän koruistaan.

Shepherd´s Run Jewelry

Shepherd´s Run Jewelryn omistaja ja korusuunnittelija Rebecca Scott on itseoppinut kultaseppä, jonka tausta on taide- ja sisustusmaailmassa. Hän on alun perin kotoisin Dublinista, Irlannista, mutta on kotiutunut Amerikan mantereelle jo vuonna 1998.

Rebeccan työ heijastaa hänen rakkauttaan orgaanisiin tekstuureihin ja muotoihin, joita hän näki luonnossa varttuessaan Irlannin rannikolla. Rebecca työskentelee pääasiassa argentium- ja sterlinghopean sekä 14k kultatäytteen kanssa.

Koruihin on myös toisinaan istutettu helmiä ja huolellisesti valittuja puolijalokiviä. Jokainen kappale on valmistettu käsin Rebeccan Somervillen studiossa huolellisesti ja yksityiskohdat huomioiden.

Simply Sterling Designs

Simply Sterling Designs aloitti toimintansa vuonna 1999 luonnon ja rannikon innoittamana. Korut ovat yksinkertaisia ​​ja tyylikkäitä, jokaiseen päivään sopivia asusteita, joita voi käyttää käyttää niin t-paidan kuin pikkumustan kanssa.

Suunnittelijalla on intohimo värikkäisiin helmiin ja laadukkaaseen ammattitaitoon kuitenkin niin, että korujen hinta pysyy kohtuullisena.

Simply Sterling Design on yhtä kuin modernit, elegantit ja ajattomat korumallit.

Swahili Coast

Swahili Coast on Pohjois-Carolinassa toimiva reilun kaupan tuotemerkki, joka työskentelee yhteistyössä Itä-Afrikan käsityöläisten kanssa sandaaleiden ja asusteiden valmistuksessa. Kaikki helmityöt tekee kumppaniosuuskunta Tansaniassa.

Työntekijäomisteinen osuuskunta toimii täydellisen läpinäkyvyyden mallilla, jossa kaikki osuuskunnan jäsenet ovat liiketoiminnan osaomistajia. Kutsumme tätä strategiaa "valta voittaa säälin".

Käsityöläiset, joiden kanssa Swahili Coast työskentelee, ovat ystäviä ja kumppaneita. Heidän kanssaan on ilo työskennellä joka päivä köyhyyden torjumiseksi yhteisön omistamilla ratkaisuilla.

Tourmalyn

TOURMALYN bijoux on suunnittelija Émilien pariisilaisessa työpajassa luoma ja käsityönä valmistama korumerkki. Se korostaa luonnonkiviä ja niiden upeita ominaisuuksia

Kaikki korut valmistetaan rajoitetuissa sarjoissa, kullattuna hienolla kullalla. Kaikki korut ovat hypoallergeenisia ja niillä on hyvä vedenkestävyys.

Sormukset ovat säädettäviä, joten niitä voidaan mukauttaa lähes kaikenkokoisille sormille.

Riipukset on kiinnitetty säädettävän pituisiin ketjuihin, jotta voit käyttää niitä lyhyenä-, keskipitkänä- tai pitkänä kaulakoruna (3 eri kokoa).

Tourmalyn valmistaa myös jonkin verran koruja asiakkaiden toivomuksesta, joten tiedustele Allegorian kautta, jos sinulla on jotain tiettyä mielessä.

Vive la Belle

Vive la Belle edustaa ihanan värikylläisiä emalikoruja. Tällä hetkellä brändiltä on saatavana vain rannekoruja, mutta tilanteeseen on tulossa lähiaikoina muutos.

Rannekoruja löytyy sekä kokonaan kullanvärisiä (kultaus) että erilaisten värien yhdistelmiä (emalointi & kultaus). Korut tehdään käsityönä.

 

 

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Lena Gottelier

lena@allegoria.fi
Puhelin: +358 400 833 570